ПРОВЕДЕ СЕ ОБЩИНСКИ КРЪГ НА УЧЕНИЧЕСКО СЪСТЕЗАНИЕ „ЗАЩИТА ПРИ БЕДСТВИЯ, АВАРИИ И ИЗВЪНРЕДНИ СИТУАЦИИ”

април 21, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес в СУ “П.Р.Славейков” – гр. Трявна за поредна година се проведе общинският кръг на ученическото състезание: “Защита при бедствия, аварии и извънредни ситуации”. Състезанието беше организирано от кмета на общината Силвия Кръстева, съвместно с Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Габрово. В надпреварата взеха участие три отбора – два от община Трявна и един от община Дряново.

След приключване на състезанието резултатите бяха излъчени от компетентна комисия от Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Габрово. При оспорвана битка и минимална разлика в точките, първото място бе присъдено на отбора от  ОУ  “Проф. П. Н. Райков” – гр. Трявна. Наградите бяха връчени от Гергана Илиева –  инспектор при РД ПБЗН – Габрово.

Класиралият се отбор от ОУ “Проф. П. Н. Райков”, ще вземе участие в областния кръг на ученическото състезание “Защита при бедствия, аварии и извънредни ситуации”, който ще се проведе на 14.05.2021 г. в Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението” – Габрово.