„РАЗХОДКА ВЪВ ВРЕМЕТО“ ПРЕДСТАВЯ ДОБРИЯТ И КРАСИВ ПРИМЕР В ОБЩИНА ТРЯВНА

октомври 25, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес рубриката „Добрият и красив пример“ отново представя магията на нашия град Трявна! Серията от фотоси, които ще видите, са ни изпратени от Диана Младенова – един по-специален турист, който не само вижда, но и заснема по уникален начин красотата на възрожденския ни край, както през деня, така и през нощта.

„Един от факторите, който ме мотивира да снимам Трявна е, че обичам градовете с дух. Трявна определено е град, в който възрожденския дух витае във въздуха!“ споделя г-жа Младенова и допълва, че първата й мисъл за Трявна е думата красива. „Ценител съм на красотата, а тя е тук зад всеки ъгъл. Трявна е красива във всеки един сезон на годината.“ 

Диана Младенова се определя като любител фотограф, но повечето хора я наричат художник фотограф, заради усета и умението й да запечатва това, което вижда и усеща душата й.

„Притихнала в нощта и разхождайки се по нейните възрожденски улички, времето тук сякаш спира, а когато се озовеш до Часовниковата кула, чувството е, че се намираш в приказка! За мен Трявна е приказен град! Човек, усетил магията, чара и красотата на Трявна, винаги ще я носи в сърцето си и ще пожелава отново да я усети. Опитах се всичко това да пресъздам в снимките си, за да може повече хора да се докоснат до тази красота. „Разходка във времето“ така бих озаглавила серията ми от снимки, които заснех в Трявна.“ завършва Диана.

Община Трявна изключително много благодари за предоставените снимки на г-жа Младенова и й пожелава здраве, вдъхновение и отново път към любимата й Трявна. Очакваме Ви!