РЦПППО – ГАБРОВО С БЛАГОДАРНОСТ КЪМ КМЕТА Г-ЖА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА

октомври 14, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Кметът на Община Трявна получи благодарствен адрес от децата, учениците и специалистите на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование в Габрово във връзка с провеждането на инициативата „Здравей, Златна есен“ през изминалите почивни дни в местността „Божковска поляна“ край Трявна. Целият екип изказва искрената си благодарност на г-жа Силвия Кръстева за съдействието, подкрепата и възможността при провеждането на есенното събитие за децата със специални образователни потребности.

„Здравей, Златна есен“ бе инициирана и реализирана от Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование – Габрово и  Спортен клуб „Равен старт 2020“ гр. Габрово.

В събитието взеха участие над 40 деца и ученици, повечето от тях със специални образователни потребности и техните семейства, които активно се включиха в спортните игри, организирани на място.

„В моментите на почивка се отличиха и няколко музикални таланта, които се погрижиха за музикалното настроение на присъстващите, а по-късно ще бъдат поканени да участват и в музикалният конкурс организиран отново от Регионалният център по приобщаващо образование.“ споделят от РЦПППО-Габрово.

След приключване на състезателните игри, участниците имаха възможност да съберат нови сили и да оцветят своите ранички, спечелени в състезателните игри в любимите си цветове. В края на срещата всички си пожелаха още много нови подобни инициативи, забавления, съчетани разбира се с приятни емоции.