СКРЪБНА ВЕСТ! ПОЧИНА ЛЮДМИЛ ИВАНОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА В ПЕРИОДА 1991 – 1995

декември 16, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

С дълбока скръб и тъга съобщаваме, че днес, 16 декември 2022 год., почина бившия кмет на Община Трявна Людмил Иванов. Той заемаше кметския пост в периода от 1991 година до 1995 година и бе един от най-уважаваните и почитани представители на местната власт. Людмил Иванов бе и председател на общинския парламент от 2003 година до 2007 година.

Кметът на Община Трявна и целият екип на общинска администрация изказват своите най-искрени и сърдечни съболезнования на близките и роднините на Людмил Иванов!

Поклон пред светлата му памет!

 

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН АДРЕС

 

УВАЖАЕМИ ОПЕЧАЛЕНИ БЛИЗКИ И СРОДНИЦИ,

В този тежък за всички нас ден Ви изказвам своите най-искрени и дълбоки съболезнования по повод кончината на един достоен тревненец – Людмил Иванов! Човек за пример, оставил своята ярка следа в историята на гр. Трявна и развитието на местното население! За съжаление, съдбата отне скъп за Вас човек, който обаче завинаги ще остане в съзнанието и сърцата на всички нас!

Той честно и достойно заемаше нелекия пост като кмет на Община Трявна в мандата от 1991 год. до 1995 год. и бе сред най-уважаваните общински представители тук, влагащ сърцето и душата си в своята дейност. Неговият лик гордо стои редом до останалите кметове на Община Трявна и неговото име никога няма да бъде забравено!

Заедно с Вас, многобройните му приятели и колеги, всички ние, ръководството и екипът на общинска администрация Трявна, свеждаме глави пред светлата му памет и дълбоко се прекланяме пред неговата личност!

Поклон пред паметта на Людмил Иванов!

 

С уважение,

 

СИЛВИЯ КРЪСТЕВА
Кмет на Община Трявна