СЛЕД БРОЕНИ ЧАСОВЕ ЗАПОЧВА ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕТО ЗА СЛАВЕЙКОВА НАГРАДА

август 24, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

В 0:00 ч. на 25.08.2020 г. стартира онлайн гласуването за награда на публиката в рамките на традиционния Национален конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови.

Периодът за гласуване онлайн в сайта на Община Трявна за награда на публиката за Славейкова награда е от 25-ти до 31-ви август. Творбите, които са получени за участие в конкурса, са 219.

Линк за гласуване ще бъде публикуван и достъпен в сайта на Община Трявна от 0:00 ч. на 25.08.2020 г. до 31.08.2020 г. 

 

Право да гласува в конкурса има всяко физическо лице, без ограничение на възраст и гражданство.

Всеки гласуващ има право да даде своя глас еднократно за едно стихотворение.

 

Напомняме, че творбите, участващи в Националния конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови, не могат да бъдат публикувани в печатни издания, медии, онлайн издания или социални мрежи с посочен автор на произведението! В случай, че бъде нарушена анонимността на някой от авторите, докато тече гласуването за награда на публиката, съответните творби ще бъдат дисквалифицирани от конкурса!

 

*гласуването за дадено стихотворение се идентифицира чрез IP-адрес, поради което потребителите няма да могат да гласуват повече от веднъж от един компютър. В случай, че потребителите на един и същ компютър са няколко, а всеки от тях желае да даде своя вот, съществува възможността за гласуване през мобилен телефон чрез ползване на мобилен интернет, тъй като при използване на WI-fi връзка е възможно системата отново да не Ви допусне да гласувате, при положение, че веднъж вече е гласувано чрез тази Wi-fi мрежа.