ЗАПОЧНА ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕТО ЗА СЛАВЕЙКОВА НАГРАДА

май 28, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

На 11.05.2023 год. започна онлайн гласуването за престижната награда на публиката в рамките на традиционния Национален конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови. Литературната надпревара е ежегодна и е част от Национални Славейкови празници – най-значимото събитие в културния календар на Община Трявна, което се провежда в рамките на четири дни във възрожденския град.

Периодът за онлайн гласуване в сайта на Община Трявна за награда на публиката е от 11-ти май до 24-ти май. Общият брой на получените творби тази година е 309.

Резултатите от журирането и електронното гласуване ще бъдат обявени на 25 май 2023 г. на официалния сайт на Община Трявна.

Може да гласувате ТУК.

Право да гласува в конкурса има всяко физическо лице, без ограничение на възраст и гражданство.

Всеки гласуващ има право да даде своя глас еднократно за едно стихотворение.

Напомняме, че творбите, участващи в Националния конкурс за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови, не могат да бъдат публикувани в печатни издания, медии, онлайн издания или социални мрежи с посочен автор на произведението! В случай, че бъде нарушена анонимността на някой от авторите, докато тече гласуването за награда на публиката, съответните творби ще бъдат дисквалифицирани от конкурса!

*гласуването за дадено стихотворение се идентифицира чрез IP-адрес, поради което потребителите няма да могат да гласуват повече от веднъж от един компютър. В случай, че потребителите на един и същ компютър са няколко, а всеки от тях желае да даде своя вот, съществува възможността за гласуване през мобилен телефон чрез ползване на мобилен интернет, тъй като при използване на WI-fi връзка е възможно системата отново да не Ви допусне да гласувате, при положение, че веднъж вече е гласувано чрез тази Wi-fi мрежа.