СТАРТИРА КОНКУРСА ЗА НАЙ-КРАСИВА КОЛЕДНА УКРАСА В ТРЯВНА

декември 2, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

„Приказна Коледа в Трявна“ е тазгодишното мото на традиционния конкурс за най-красива външна коледна украса, който Община Трявна обявява всяка година. Наред с бляскавите гирлянди, шарените играчки и светещите лампички, с които украсяваме дома си, някои от нас поставят и празнична премяна по външната фасада на жилищата си. Именно тази коледна приказка търсят, и тази година, експертите на Община Трявна, които след обстоен оглед ще оценят най-добрите сред най-добрите.

В конкурса могат да участват всички граждани и институции на територията на Община Трявна в обявените две категории – най-красива коледна украса на жилищна сграда и най-красива коледна украса на обществена сграда. Снимки на украсените обекти може да изпращате на официалния имейл адрес на Община Трявна – tryavna@tryavna.bg или на имейл адрес – yuliyana.tsaneva@tryavna.bg за конкурса „Приказна Коледа в Трявна“.

Задължително трябва да бъдат посочени административния адрес на обекта, име и фамилия на собственика/наемателя/ползвателя и телефон за връзка. Предложенията могат да бъдат изпращани до 18 декември 2022 год. включително.

След приключване на конкурса, експертна комисия ще обходи всички жилищни и обществени сгради, чиито собственици или наематели са заявили участие, за да провери на място дали празничната украса отговаря в действителност на изпратените до нас фотоси.

Победителите в конкурса „Приказна Коледа в Трявна“ ще бъдат отличени с парични награди и грамоти от кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева на 22 декември 2022 год. от 11:00 ч. в Ритуалната зала на Община Трявна. Снимките на всички участници ще бъдат качени на официалния сaйт – www.tryavna.bg и на двете официални FB страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“.

Очакваме Вашите предложения!