Тържествено закриване на “Милан Джуниър Камп Трявна 2018”

юли 6, 2018
Автор: Илияна Георгиева

image

Днес в Трявна се състоя официална церемония по закриването на “Милан Джуниър Камп Трявна 2018”. Детският футболен лагер се организира за шеста поредна година и за първи път гостува в балканския град.

В тренировъчната академия на Милан се включиха 120 деца от цялата страна, пред които в продължение на седмица своя професионален опит и знания споделиха 7 италиански треньори.

Специалната церемония по закриването на кампа бе съпътствана от уникална хореография, усмивки и много награди. На терена на спортен комплекс “Ангел Кънчев” организаторите бяха изписали с футболни топки името на града, а над него – огромно сърце. Всяко дете, участващо в академията получи подаръци от спонсора на събитието “Победа”, грамота и футболна топка от организаторите, както и магнит на Трявна от ръководството на общината.

“Отличните условия. Децата. Уважението. Приятелството. Това са стойностни неща, които децата научават тук, а родителите ги виждат тези неща”, коментира организаторът Ивайло Рачев.

Валери Димитров от C.R.E.A.M. България благодари на кмета на Трявна за прекрасната база и чудесно поддържания град, където всеки с удоволствие би могъл да провежда спортни събития, лагери и академии.

 

 Грета Господинова-Станева