ЦСРИ – ТРЯВНА ПРАЗНУВА 14 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО СИ

юли 16, 2019
Автор: Илияна Георгиева

Със затрогваща церемония, в която се включиха голяма част от потребителите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция, бе отбелязана четиринадесетата годишнина от полагане основите на тази така нужна социална услуга  на територията на община Трявна.

Събитието се състоя в залата на Центъра за социална рехабилитация и интеграция, а официални гости бяха Дончо Захариев – кмет на община Трявна и представители на SOS Детско селище – Трявна.

В пъстрата програма се включиха още потребители на Дневния  център за пълнолетни лица с увреждания – Трявна, изпълнители от Детска школа по изкуствата „Янко Мустаков“ при НЧ „Пенчо Славейков 1871“ с ръководител Николинка Кирилова и група за народно пеене при читалище „Пробуда 1924“ Плачковци с ръководител Манка  Билчева, които зарадваха аудиторията със стихове, песни и танци.

Гостите се насладиха и на кулинарна изложба с традиционни рецепти. Вкусна изненада беше поднесена от кмета на община Трявна – торта.

Дончо Захариев поздрави служителите и потребителите за празника и им благодари за неуморните им усилия благодарение на които хората в неравностойно положение от нашата община се чувстват по-близко до обществото и удивяват с прекрасните творби, които създават в рамките на различните трудови и арт терапии. Кметът на общината пожела на ЦСРИ – Трявна да не губят вдъхновение и да продължават да изненадват приятно тревненци и своите потребители!