ВЪЗОБНОВЯВАМЕ ВИРТУАЛНИЯТ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА

ноември 19, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

След кратко прекъсване и предвид продължаващата противоепидемична обстановка в страната от Covid-19 и предвид ограничението за провеждане на срещи на живо, местното ръководство реши да възобнови инициативата „Виртуален приемен ден на кмета на Община Трявна“.

От днес до 17:00 ч. на 23.11.2021 год. (вторник) може да задавате своите въпроси по всички теми, които Ви вълнуват, свързани с дейността на Община Трявна под публикацията, която ще споделим на двете официални фейсбук страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“. Отговорите ще бъдат дадени от г-жа Силвия Кръстева на 24.11.2021 год. (сряда) в 18:00 ч. отново на двете официални фейсбук страници на Община Трявна.

В случай, че не желаете да получите публично отговор на въпросите, които задавате, можете да ги отправите и като лично съобщение на посочените страници, където съответно ще получите отговор от наша страна.

Инициативата „Виртуален приемен ден на кмета на Община Трявна“ е още един начин да докажем, че връзката между местно ръководство и граждани е най-важна и да покажем, че въпреки извънредната епидемична обстановка, запитванията и желанията на хората са сред водещите за едно успешно и стабилно управление.