ВИРТУАЛЕН ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА НА 4.02.2021 Г.

януари 25, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Второто издание на виртуалния приемен ден на кмета ще се състои на 4-ти февруари от 18:00 ч. в официалната страница на Община Трявна във Facebook. Тогава ще бъде организирано излъчване, в което кметът на Община Трявна Силвия Кръстева ще отговори на поставени от гражданите въпроси.

Инициативата на Община Трявна „Виртуален приемен ден на кмета“ цели да не се губи връзката на кмета с гражданите, тъй като приемният ден на кмета е отменен вече няколко месеца, заради въведените противоепидемични мерки в страната. Виртуалният приемен ден дава възможност на всички желаещи да зададат своите въпроси по теми, които ги вълнуват и са свързани с дейността и правомощията на кмета.

Своите въпроси можете да задавате под публикация в официалната страница на Община Трявна или кмета „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“ във Фейсбук до 16:00 ч. на 03.02.2021 г. В случай, че не желаете да получите публично отговор на въпросите, които задавате, можете да ги отправите и като лично съобщение на посочените страници. Отговор ще бъде получен също на 3-ти февруари.