ВИРТУАЛЕН ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА

юли 20, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Предвид увеличаващия се брой новозаразени, плавното разпространение на новата вълна от Covid-19 и въвеждането на временни противоепидемични мерки в някои области на страната, Община Трявна информира всички граждани, че възобновява своята инициатива за провеждане на виртуален приемен ден на кмета на Община Трявна. Провеждането на присъствен такъв, на този етап, остава като г-жа Силвия Кръстева продължава да приема и граждани в своя кабинет всеки вторник от 10:00 ч. до 12:00 ч.

Своите въпроси по всички теми, които Ви интересуват, може да задавате на официалния имейл адрес на Община Трявна – tryavna@tryavna.bg или под публикацията, споделена на двете официални Фейсбук страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“. Отговорите, ще бъдат дадени от г-жа Силвия Кръстева според нейната компетенция. Видеоматериалът ще бъде поместен на посочените места в началото на месец август, като ще публикуваме допълнителна информация за точна дата и час на излъчване.

Припомняме, че местната власт инициира и утвърди във времето виртуалния приемен ден на кмета на Община Трявна, за да не се губи връзката между ръководство и граждани, въпреки наложените противоепидемични мерки срещу разпространението от Covid-19 през последните две години. По този начин населението на Трявна, Плачковци и малките населени места може да получи отговор по всички въпроси, които ги интересуват, както и актуална информация за реализирани, текущи и бъдещи проекти на общинското ръководство.