ВИРТУАЛЕН ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА

февруари 21, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Община Трявна информира всички заинтересовани граждани, че инициативата „Виртуален приемен ден на кмета на Община Трявна“ продължава и през меец март. Г-жа Силвия Кръстева ще отговори на видеозапис на всички Ваши въпроси, които сте ни задали под публикациите на двете официални страници „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“. Материалът ще бъде заснет и излъчен съответно на посочените места на 04.03.2022 год. от 18:00 ч. При изникнали непредвидени обстоятелства и промени в оповестените предварително дата и час, Община Трявна ще информира допълнително кога съответно виртуалния приемен ден ще бъде излъчен.

Припомняме, че местната власт инициира и утвърди във времето виртуалния приемен ден на кмета на Община Трявна, за да не се губи връзката между ръководство и граждани, въпреки наложените противоепидемични мерки срещу разпространението от Covid-19 през последните две години. По този начин населението на Трявна, Плачковци и малките населени места може да получи отговор и актуална информация по всички въпроси, които ги касаят и са в компетенцията на кмета г-жа Силвия Кръстева.

От 14 януари тази година Община Трявна поднови и присъствения приемен ден на местната власт. Всеки, който желае да се срещне лично с г-жа Силвия Кръстева може да го направи всеки вторник от 10:00 ч. до 12:00 ч. в Заседателна зала № 403 в сградата на общинска администрация.