Временна организация на движението във връзка със строително-ремонтни дейности по уличната мрежа в Трявна

август 9, 2018
Автор: Илияна Георгиева

Във връзка с извършването на ремонтни дейности на ул. „Крайбрежна“, „Ангел Кънчев“, ул. „Иван Славейков“ и ул. „Любен Каравелов“ и съгласно Заповед№ 395/ 07.08.2018 г. на кмета на община Трявна се въвежда временна организация на движението.

На улица „Любен Каравелов“ към момента се извършва полагане на бордюри и ремонт на тротоарните настилки и улицата остава отворена за преминаване на МПС с повишено внимание на водачите.

Преминаването на МПС по улица „Крайбрежна“ е  забранено за времето от 8,00 до 16,00 ч.  до 20 август, пропускат се единствено автомобили със специален режим на движение и автобуси от линиите на градския транспорт. Обходният маршрут  за МПС е по ул. „Уста Генчо“ и по ул. „Ангел Кънчев“ през кръговото кръстовище, ул. „Васил Левски“ и  ул. „Стара планина“. За времето от 16,00 до 8,00 ч. преминаването на МПС по ул. „Крайбрежна“ е разрешено.

При изпълнението на асфалтовите работи в периода 16-20 август 2018 г. движението по ул. „Крайбрежна“ се затваря изцяло в двете посоки.

Автобусна линия Стояновци-Плачковци ще се изпълнява по ул. „Стара планина“ вместо по ул. „Ангел Кънчев“ в двете посоки от 10.08.2018 г. до приключване на ремонтните дейности на ул. „Крайбрежна“ (по желание на фирмата превозвач).

След приключване на ремонтните дейности на ул. „Крайбрежна“ след 21 август ще започне ремонтът на ул. „Иван Славейков“ от хотел „Трявна“ до сградата на полицията, а от 20 септември – на ул. „Ангел Кънчев“ в участъка от хотел „Трявна“ до пресечката с ул. „Крайбрежна“, поради което предстои въвеждане на временна организация на движението в този участък. Информация за ремонтните дейности и създадената временна организация на движението ще бъде публикувана допълнително на сайта на Община Трявна.

 

*За актуална информация във връзка с временната организация на движението следете сайта на Община Трявна.

 

 Грета Господинова-Станева