Заместник-кметът Николина Николова се включи в награждаването на победителите в детски риболовен турнир

юни 24, 2018
Автор: Илияна Георгиева

image

На 23 юни в района на тревненското езеро се проведе Детски риболовен турнир, в който взеха участие повече от 20 деца. Турнирът се организира от ЛРС “Бедек”, които осигуриха грамоти и предметни награди за победителите.

На първо място в Детския риболовен турнир се класира Алекс Милчев с улов, тежащ 185 гр., втори остана Делян Стоев. чийто улов бе само с 15 гр. по-малко, а третото място бе за Димитър Раев.

Лошото време не успя да помрачи радостта на децата, взели участие в турнира. Те искрено се забавляваха заедно със своите родители, ловейки риба на тревненското езеро.

Заместник-кметът на Община Трявна Николина Николова също се включи в турнира. Тя поздрави организаторите за чудесната инициатива и им пожела да се превърне в традиция, а на участниците пожела наслука. По-късно госпожа Николова заедно с представители на ЛРС “Бедек” участва в претеглянето на улова, а накрая се включи в награждаването на победителите, които получиха грамоти, купи, медали и предметни награди, осигурени от ЛРС “Бедек”.

Всички участници в турнира получиха грамоти, а уловените рибки бяха върнати обратно в езерото.

 Грета Господинова-Станева