ЗАПОЧНА ОНЛАЙН ГЛАСУВАНЕТО ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО НА ГРАД ТРЯВНА

октомври 7, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

От 08:30 ч. на 7-ми октомври, на официалната страница на Община Трявна във Фейсбук, чрез харесване на изображението на проекта, може да се гласува за избор на туристическо лого на град Трявна. 22-те допуснати до класиране предложения се публикуват само като графичен файл и номер, без да се споменават имената на участниците. Проектите са събрани в албум.

Гласуването ще продължи до 16:00 ч. на 13.10.2020 г. Всеки ще има право да даде гласа си чрез харесване на снимката на проекта. Няма ограничения в гласуването, т.е. един човек може да подкрепи чрез гласа си повече от едно предложение. Събралият най-много харесвания проект ще получи 3 точки, този на второ място – 2 точки и третият – 1 точка. Оценките от онлайн гласуването ще бъдат взети под внимание при крайната оценка на журито.

Постъпилите в срок предложения за участие в конкурса бяха общо 26. Допуснати до оценка, т.е. отговарящи на всички условия проекти, са 22.

Недопуснатите до участие 4 предложения ще бъдат показани в отделна публикация.

 

***

ОБНОВЕНО!

7.10.2020 г. – 15:00 ч.

Уведомяваме Ви, че поради технически причини, едно от постъпилите предложения не е било допуснато до участие. След констатиране на обстоятелството, че същото е допустимо, журито с изрично решение допуска проекта до участие в конкурса.

Допускането до участие НЕ се дължи на предоставена допълнителна възможност за изправяне на недостатъци от страна на кандидата, а на технически пропуск на журито.

Обръщаме Ви внимание, че можете да дадете гласа си за това предложение, което допълнително е добавено в албума. Всички събрани от него до този момент гласове, ще бъдат запазени и отчетени в крайното класиране.