ЗАПОЧВА ПРИЕМ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА КЪЩИЧКИ В КОЛЕДНИЯ БАЗАР

октомври 27, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

Ръководството на Община Трявна съобщава на всички заинтересовани, че започва приемът на заявления за използване на 3 броя къщички за коледен базар. През тази година базарът ще бъде разположен на площада пред НЧ „Пенчо Славейков 1871“ – град Трявна. Желаещите да използват дървените къщички е необходимо да подадат заявление (свободен текст) в Деловодство (ет. 1) на Община Трявна от 27.10.2020 г.

В заявлението трябва да бъде посочено за какъв вид дейност ще се използва къщичката, дали ще се използва площ около нея, както и за какъв период се наема.

Цените за ползване на къщичките се определят съгласно Наредба за определяне и администриране на местните такси и цени на услуги на територията на Община Трявна, чл. 19, ал. 11. Площта на една къщичка е 4 кв. м.

Ако в къщичките ще се предлагат стоки, цената за наем на ден е 2,00 лв. на кв. м (8,00 лв. на ден), а ако се предлагат хранителни продукти – 2,20 лв. на кв. м (8,80 лв. на ден). В Случай че се ползва и площ около къщичката, цените са същите на кв. м площ.

За повече информация: тел. 0677 6-24-96 – стая №208, лице за контакт: Антония Иванова – специалист „Туризъм, общинска собственост и търговия“.