ЗАПОЧВА ПРИЕМАНЕТО НА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР В ТРЯВНА

ноември 24, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Традиционният Коледен базар и тази година ще бъде неразривна част от Коледно-Новогодишната програма на Община Трявна! В тази връзка искаме да Ви информираме, че от днес до 02.12.2021 год. (четвъртък) включително започва приемането на заявления за участие в предстоящия базар. Всички желаещи могат да попълнят подготвената бланка в деловодството на общинска администрация всеки делничен ден в рамките на работното време – от 08:00 ч. до 12:30 ч. и от 13:30 ч. до 17:00 ч.

И тази година, трите дървени къщички, които могат да бъдат наети, ще останат на площада пред Народно читалище „Пенчо Славейков 1871“ в Трявна, където ще се проведе съответно и Коледния базар.

В заявлението е необходимо да се посочи за какъв вид дейност ще се използва дървената къщичка, дали ще се наема общинска площ около нея и за какъв период ще продължи ползването.

Площта на една къщичка е 4 кв. м., а цените за ползване се определят съгласно Наредба за определяне и администриране на местните такси и услуги на територията на Община Трявна, чл. 19. ал. 11., които са посочени в заявлението.