ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО НА НОВИЯ РОМАН ЗА ТРЯВНА „ВЪГЛЕНИ“ НА АВТОРА ВЕСЕЛИНА КОЖУХАРОВА

декември 6, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

На 07 декември 2022 год. /сряда/ от 17:00 ч. в музей „Старото школо“ в Трявна ще се състои представянето на новия роман за възрожденския ни град „Въглени“. Културното събитие е включено в Коледно-новогодишната програма на Община Трявна и се реализира със съдействието на Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство – Трявна.

Автор на книгата е Веселина Кожухарова, която до момента има издадени общо три книги – „Жених за царкинята“; „Погледни през рамо“ и „Между звездите и зората“. Последният й роман ще бъде представен пред тревненската аудитория от членовете на Съюза на българските писатели у нас Стефан Митев и Иван Антонов, който е и председател на Сдружение „Сцена на духовността“ – гр. Плевен.

Събитието ще бъде уважено от кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, директорът и екипът на СМРЗИ-Трявна, близки и познати на автора. Гостите ще бъдат поздравени с музикалните изпълнения на децата от класа по народно пеене и инструменти към НЧ „Пенчо Славейков 1871“ – гр. Трявна с ръководител Николина Кирилова.

Веселина Кожухарова е родена и живее в Горна Оряховица. Практикува като учител по музика и ръководи детски вокални състави с участия и отличия в национални конкурси. Пише стихове и проза. 

Заповядайте на представянето на последния й роман за Трявна „Въглени“. Очакваме Ви!