ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВИЯ КОЛЕДЕН КЪТ В ТРЯВНА

декември 14, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Новият Коледен кът в Трявна очаква своите посетители!

Разположен в парковата алея пред Районен съд – Трявна, Коледният кът вече е новото място, на което малки и големи могат да си направят весели и забавни снимки за спомен в духа на предстоящите празници.

Заповядайте в Голямата червена шейна, снимайте се до Дядо Коледа и разпръснатите из алеята шарени подаръци. Бъдете креативни, радвайте се и споделяйте време заедно.

 

 

А Вие, мили деца, пуснете Вашето писмо в червената поща с белите снежинки и Добрият старец ще Ви изненада с мечтания подарък на Коледа.

 

Може да ни изпращате Вашите фотоси на yuliyana.tsaneva@tryavna.bg и да участвате в конкурса за най-весела семейна снимка. Най-оригиналните и забавни снимки ще излъчим на Информационното табло навръх Рождество Христово, с което ще допринесем за още по-празничното настроение на жителите и гостите на Трявна.

Община Трявна благодари на г-жа Мария Василева и г-н Румен Серафимов, които с много труд и старание изработиха новата Червена шейна на Дядо Коледа и допълниха красивата празнична украса на Трявна.