ЖУРИТО НА КОНКУРСА ЗА ТУРИСТИЧЕСКО ЛОГО С НЕСТАНДАРТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

октомври 6, 2020
Автор: Юлияна Цанева

image

Поради големия обществен интерес, който предизвика обявеният от Община Трявна конкурс за изработване на туристическо лого на град Трявна, журито излезе днес с официално предложение към кмета на Община Трявна да се проведе и онлайн гласуване. За целта допуснатите до класиране в конкурса общо 22 предложения за лого ще бъдат публикувани в официалната страница на Община Трявна във Фейсбук утре 07.10.2020 г. от 8:30 ч. Проектите ще бъдат публикувани единствено като графичен файл и номер, без споменаване на имената на авторите.

Гласуването ще продължи до 16:00 ч. на 13.10.2020 г. Всеки ще има право да даде гласа си чрез харесване на снимката на проекта. Няма ограничения в гласуването, т.е. един човек може да подкрепи чрез гласа си повече от 1 предложение. Събралият най-много харесвания проект ще получи 3 точки, този на второ място – 2 точки и третият – 1 точка. Оценките от онлайн гласуването ще бъдат взети под внимание при крайната оценка на журито.

 

Припомняме, че в края на месец август Община Трявна обяви открит конкурс на тема: „Изработване на туристическо лого на град Трявна“. Постъпилите в срок предложения са общо 26. Допуснати до оценка, т.е. отговарящи на всички условия проекти, са 22.

Останалите четири предложения не са допуснати до участие, поради липса на част от изискваните документи – автобиография, кратко описание на идеята на предложеното лого и най-основните технически характеристики или липсата на хартиен и електронен носител. Те също ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на Община Трявна в отделна публикация.