Златен медал в категория  „градинарство“ за отбора на ЦСРИ – Трявна

август 20, 2021
Автор: Юлияна Цанева

image

Златен медал в категория  „градинарство“ за отбора на ЦСРИ – Трявна

Второто издание на „Европейско Състезние за хора с увреждания“ донесе златни медали по градинарство на Надежда Колева, Цветана Бачийска, Радка Личева и Маруся Станева –  отборът, който представи  ЦСРИ – Трявна. Състезанието се проведе онлайн поради ограничителните антиепидемични мерки.

Идеята на този европейски проект, в който участват 10 държави – члeнки на ЕС, е да покаже на обществото и на работодателите, че хората с увреждания могат да бъдат пълноценни и конкурентноспособни на пазара на труда.

В подготовката на участниците за състезанието активно се включи и Община Трявна.  Гергана Пенчева от Национален Учебен Център – София – организатор на проявата, благодари на г-жа Димитрова и на г-жа Кръстева за съпричастието и екипната работа, допринесла за успеха.   Победителките от отбора по градинарство получиха своите златни медали от г-жа Пенчева. Цветя, подаръци и чудесно настроение допълниха празника. „Нека имаме още такива поводи за празнуване! Подготовката протече с много емоции и с много труд. Благодаря на Отбора за отличното представяне и желая здраве, още успехи и много житейски радости“-каза в заключение г-жа Кръстева.