БАЛАНСИРАНА ЙОГА ПРАКТИКА НА ОТКРИТО СЪБРА ДЕСЕТКИ ЕНТУСИАСТИ В ТРЯВНА

юли 2, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

ПОВОДЪТ БЕ ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЙОГАТА, КОЙТО СЪВПАДНА И С ПРАЗНИКА НА ГРАДА – ПЕТДЕСЕТНИЦА 

Балансирана йога практика за хармонизация на тялото, дишането и съзнанието предложи събитието на открито, което бе проведено в Трявна по случай Международния ден на йогата. На изкуственото игрище на спортния комплекс в града, водещата Даниела Вълчева събра десетки ентусиасти, като им предложи  най-често използваните комбинации от движения и пози в йогата за загрявка на тялото и запазване на жизнената енергия.

Отбелязването на десетото юбилейно издание на Международния ден на йогата в Трявна започна ден по рано в йога студио „Ананда“, което се води именно от Даниела Вълчева. Самата тя от дълги години практикува йога и предава нейните ползи за хармония и мир на хората, с които работи.

*Организационният комитет за честване на МДЙ е създаден през 2015 година по инициатива на Посланика на Индия в България. В него участват представителите на най-големите школи и йога организации в страната. Вече десета година МДЙ се чества организирано и споделено в София и над 40 други градове и села в България.

Снимки: Силвия Димитрова