ПОЕТАПНОТО МИЕНЕ НА УЛИЦИ В ТРЯВНА ПРОДЪЛЖАВА

март 30, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Поетапното почистване и миене на улици, както в Централната градска част, така и във всички жилищни квартали на Трявна продължава. След като дейностите по поддържане на чистотата на територията на общината започнаха в средата на месец март и се извършваха при благоприятни метеорологични условия, днес, 30 март, разпределените по график служители на Община Трявна се очаква да приключат с миенето на улиците в кв. Светушка в града.

„Наред с изпълнението на спечелени проекти, извършване на ремонти и благоустрояване на обекти в Община Трявна, както и организационна подготовка за предстоящи празници и събития при нас, основен акцент и приоритет ни остава и поддържането на чистотата на територията на населените места в общината. Служителите работят активно и продължават с измиването на улиците.“ коментира кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева.

Почистването в Трявна продължава по план-график с ул. „Лясков дял“ и района около МБАЛ „Д-р Теодосий Витанов“, след което ще обхване главната улица „Ангел Кънчев“ и Централната градска част.