ПОРАДИ РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ: ВЪВЕЖДА СЕ ВРЕМЕННА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО В РАЙОНА НА СЕЛО ЧЕРНОВРЪХ

юли 5, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Община Трявна информира всички граждани, че от 06 юли 2023 год. /четвъртък/ се въвежда временна организация на движението за моторни превозни средства по общински път GAB2117, преминаващ през село Черновръх и достигащ до границата му с Община Дряново. Преминаването на превозните средства ще бъде ограничено в определени участъци.

Организацията се въвежда във връзка със започващо асфалтиране на общинската пътна мрежа, чието финансиране местната власт получи от Министерството на регионалното развитие и благоустройството през изминалата година, след подаден проект и подписване на споразумение между двете страни.

„Радваме се, че можем да започнем извършването на рехабилитация и на този пътен участък в района на село Черновръх, тъй като от години състоянието на пътната настилка там е компрометирано с множество мрежовидни пукнатини, напречни и надлъжни неравности в различни участъци от дължината й и това създава неудобство за пътуващите оттам. С предоставените средства значително ще подобрим инфраструктурата в района на населеното място и ще осигурим по-добри и сигурни условия на хората, преминаващи през този участък! Въвежда временна организация на движението в определени участъци до приключване на асфалтирането и затова молим за разбиране от страна на гражданите! Благодарим, за което!“, коментира кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева по повод започващите инфраструктурни дейности по общинската пътна мрежа в района на село Черновръх.

За хода на планираните дейности по общински път GAB2117, Община Трявна ще информира допълнително гражданите на официални си сайт – www.tryavna.bg и на двете официални FB страници – „Община Трявна“ и „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“.

Снимки: Архив, Община Трявна