ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ 7 АПРИЛ – СВЕТОВЕН ДЕН НА ЗДРАВЕТО И ЗДРАВНИЯ РАБОТНИК

април 7, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми лекари, медицински специалисти,
Уважаеми работещи в сферата на здравеопазването,

Днес отбелязваме Световния ден на здравето и професионален празник на всички Вас, работещите в сферата на здравеопазването – 7 април! Честити да сте, здрави и все така отдадени на своето призвание – да бъдете преди всичко хора с големи сърца, които не спират да подават ръка в най-трудните моменти, които ни поднася живота! И да бъдете подкрепата, опората и спасението, които поддържат до последно човешкият дух и съзнание!

На този ден, с дълбоко уважение и признателност аз и моят екип, поднасяме своите най-искрени и сърдечни поздравления към всички Вас! И Ви благодарим! Благодарим Ви, че не се отказахте и бяхте на първа линия във времена на извънредна ситуация и несигурност, които предизвика невижданата в съвременната ни история Covid-19 пандемия! Благодарим Ви, че останахте до последно до нашите майки, баши, деца, близки и роднини и ни помагахте, поемайки грижите за тях!

Благодарим Ви, че продължавате със същия нестивахващ ентусиазъм, отговорност и всеотдайност да изпълнявате своя хуманен дълг! И често пренебрегвате самите себе си, в името на човешкия живот и неговото спасение!

Поздравявам Ви още веднъж за хуманната мисия, която изпълнявате и за неуморния труд, който полагате за нейното изпълнение! Запазете тази своя увереност и нека куражът и силата винаги да бъдат с Вас! Защото битката в опазването на здравето и живота ни ще остане нелека и занапред и ние вярваме във Вас! Нашите герои и спасители!

Честит празник!

С уважение,

Силвия Кръстева,
Кмет на Община Трявна