ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

октомври 1, 2022
Автор: Юлияна Цанева

image

Уважаеми дами и господа,

От цялото си сърце Ви поздравявам по случай Международния ден на възрастните хора – 1-ви октомври! Днешният ден е определен за Ваш празник от 1990 година с решение на общото събрание на ООН, а целта му е да повиши вниманието към проблемите на третата възраст и да отдаде нужната почит и уважение към всички Вас! 

От името на целия екип на общинска администрация и от свое име искам да Ви благодаря преди всичко за всеотдайността и неуморния труд, който сте полагали за развитието на нашата община през всичките тези години! За уроците, които сте ни предали и за пътя, който сте ни оставили. Да следваме, да развиваме и да надграждаме!

Позволете ми на днешния ден да се обърна с дълбоко уважение към всички Вас, защото уважението към възрастния човек е мерило за културата на едно общество. Прекланям се пред силния Ви дух, енергията, която носите в душите си и желанието за пълноценен живот!

Пожелавам Ви да бъдете здрави, да изживеете старините си в спокойствие и мир и да не спирате да ни напътствате с безценните си съвети и поуки! Продължавайте да бъдете примерът за родолюбие, почтеност, достойнство и мъдрост! За децата ни и за България!

Честит празник!

 

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна