ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ СПОРТНО-РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ПОХОД ОТ ТРЯВНА ДО БОЖЕНЦИ ТАЗИ СЕДМИЦА

август 14, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Сдружение „Промяната е в Теб“, СКЛА „ХАММЕР-ХВ-ТРЯВНА“, Сдружение „ФК Трявна 1922“, и СК по Джудо „Трявна“ със съдействието на Община Трявна организират образователен спортно-развлекателен летен поход от Трявна до АИР „Боженци“ този четвъртък, 17 август 2023 год.

„Това е поредното събитие, с което всички ние, които активно, добросърдечно и безвъзвратно се занимаваме с младежи в град Трявна, организираме. А по-точно – образователен спортно-развлекателен поход до Архитектурно-историческия резерват – Боженци. По време на похода ще правим спирки, на които освен, че ще си почиваме, ще учим и малко повече за заобикалящата ни природа. Но също така ще има и някоя и друга интересна занимателна игра, но това е тайна, за това не казвайте на никого.“, споделят главните организатори на събитието.

В събитието ще се включат и младежи от международния обменен проект „Да поработим, за да работим 4“ от Армения, Беларус, България, Грузия, Италия, Литва и Чехия.

„Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл, защото няма възрастова граница. Ние ще осигурим сандвичи, плодове и вода, а Вие си донесете доброто настроение и цялата енергия за забавление. О, и не забравяйте удобните обувки!“, допълва още г-н Станимир Чуков – основател и управител на Сдружение „Промяната е в Теб“.

Сборен пункт: местността „Кръста“, под Санаториума и Музея на иконата в Трявна/, в 09:30 ч.

По време на образователния спортно-развлекателен летен поход ще бъде подновена и линейната маркировка по маршрута. Трасето допълнително ще бъде почистено от излишна храстова и дървесна растителност.

Очакваме Ви! Заповядайте!