ДА СПЕЧЕЛИМ ЗАЕДНО ТИТЛАТА „ОБЩИНА #БЕЗ ОТПАДЪЦИ 2024“

март 25, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

ВКЛЮЧИ СЕ СЕГА!

Като участник в надпреварата за титлата „Община #БезОтпадъци 2024“, организирана от „BG Бъди активен“, Община Трявна стартира кампания за разделно събиране на пластмасови бутилки и хартия – „Искам да съм полезен…Рециклирай ме!“. Това е второ издание на еко надпреварата, чиято цел е общини от цялата страна да работят в насока по-зелени и чисти градове!

В кампанията могат да участват всички жители на община Трявна, като приканваме малки и големи да се включат активно в обявената инициатива.

Разделно събраните отпадъци от Вашите домове, работни места, търговски обекти и пр. може да предадете на 27 и 28 март 2024 г. в парка пред Районен съд – гр. Трявна.

Ние ще Ви очакваме с изграден за целта пункт. В сряда (27 март 2024 г.) ще сме на място от 09:00 ч. до 13:00 ч. и в четвъртък (28 март 2024 г.) от 09:00 ч. до 14:00 ч.

За събраното количество отпадък от пластмасови бутилки и хартия сме осигурили поощрителни награди!

С включването си в тази надпревара, ние за пореден път отправяме призив заедно да се грижим за чистота на мястото, в което живеем и природата около нас! Да показваме добрият пример, който всички да следваме!