Г-ЖА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА ПОЛУЧИ БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ЗА ОКАЗАНА ПОМОЩ НА ДЕТЕ В НУЖДА

юли 13, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

ЗА СВОЯТА СЪПРИЧАСТНОСТ КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА БЕ УВАЖЕН ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА СУ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ – ГР. ВЪЛЧИ ДОЛ 

Кметът на Община Трявна получи благодарствено писмо от ръководството на Средно училище „Васил Левски“ – гр. Вълчи дол и родителите на ученика Радослав Янков за оказана своевременна помощ и съдействие по време на инцидент, който детето претърпява в Трявна. Групата била на екскурзия във възрожденския град през изминалата седмица, когато неочаквано Радослав си наранява ръката.

„За мен винаги на първо място е било, е и ще остане да бъдем преди всичко хора! Винаги бих се отзовала и смятам, че това е нещо съвсем нормално – да си подаваме ръка в нужда, да се подкрепяме и да носим добрината в сърцата си! Радвам се, че момчето е добре и че родителите и екипа на СУ „Васил Левски“ – гр. Вълчи дол са спокойни и им благодаря за уважението, което проявиха към мен. Наистина беше неочаквано и много ме трогна!“, сподели кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева.

Благодарственото писмо ръководителят на Община Трявна получи вчера, 12 юли 2023 г., от екипа на СУ „Васил Левски“ – гр. Вълчи дол с най-искрени пожелания за здраве и признание за проявената човечност.

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО 

Уважаемо госпожо Кръстева,

В днешно време все по рядко се среща човечността и добрината, все по рядко човек може да открие у другия частица искреност и съпричастие! Тъжно, но това е факт! С това писмо искаме да се обърнем към Вас, за да изкажем своето възхищение и благодарност за помощта, която ни оказахте! За това, че помогнахте на хора, които не познавате, че не оставихте дете в нужда!

Изключително сме щастливи, че се докоснахме до такъв невероятен човек, какъвто очевидно сте! Бъдете много здрава, продължавайте да вършите добрини, защото те неизменно ще се върнат към Вас!

Добрината, човечността и надеждата са все още живи в човешките сърца, малко хора ги проявяват, а такива като Вас ги показват и ги „раздават“ без да очакват нищо в замяна!

От мое име, от името на колегите при СУ „Васил Левски“, град Вълчи дол и родителите на ученика Радослав Янков, Ви БЛАГОДАРИМ за оказаната помощ!!!

С уважение,

Марияна Митева
Директор на СУ „Васил Левски“
гр. Вълчи дол