КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПОЗДРАВИ СТОЛЕТНИЧКА В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В ТРЯВНА

март 27, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

БАБА ЙОРДАНКА НАВЪРШИ 100 ГОДИНИ НА 26 МАРТ 2023 ГОД. 

През изминалия ден кметът на Община Трявна посети Дома за стари хора в града по един много специален и приятен повод – 100-годишният юбилей на баба Йорданка Събева. Г-жа Силвия Кръстева пожела на възрастната дама да бъде жива и здрава още дълги години и по случай рождения й ден поднесе поздравителен адрес и кошница с плодове. Трогната от жеста и проявеното уважение, 100-годишната юбилярка благодари от сърце на градоначалника и също й пожела да бъде здрава и много успешна занапред!

По-рано през деня баба Йорданка отпразнува своя рожден ден в компанията на близки и познати в Дома за стари хора, където бе поздравена с музикалните изпълнения на Вокална група „Алгара“ – гр. Трявна. Възрастната жена получи букети с цветя и бе обсипана с топли и искрени пожелания.

Ръководството и екипът на Община Трявна още веднъж поздравяват баба Йорданка по случай 100-годишния й юбилей и й пожелават най-вече здраве и спокойни старини.

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

УВАЖАЕМА Г-ЖО СЪБЕВА,

Да навършиш 100 години е привилегия! Дар от Бога! Една достолепна възраст, пред която всички ние може само да се преклоним и да благодарим! Живот, равняващ се на цял един век, на хиляди минути, часове и дни, запазили спомените на радости и неволи, смях и сълзи, паметни събития и лични истории. Една съдба, превърнала се в пример на мъдрост и отражение на правилният път, по който да вървим.

Днес Вие сте човекът, олицетворяващ този пример! И аз искрено се радвам, че имам честта и удоволствието да Ви поднеса своите най-специални поздравления по случай Вашия рожден ден! Честит юбилей, г-жо Събева! Честита 100-годишнина!

Пожелавам Ви да бъдете още дълги години жива и здрава, да посрещате всеки нов ден с усмивка на лицето, а душата и сърцето Ви да бъдат изпълнени само с мир и любов! И помнете, че човек е на толкова години, на колкото се чувства!

С дълбок поклон пред Вашите 100 години!

Честит празник!

 

С уважение,

СИЛВИЯ КРЪСТЕВА
Кмет на Община Трявна