КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПРЕДСТАВИ ОТЧЕТА ЗА МАНДАТ 2019-2023 ГОДИНА

септември 26, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Днес кметът на Община Трявна официално представи отчета за управление на мандат 2019-2023 година пред местната общественост. В Тържествената зала на Община Трявна, г-жа Силвия Кръстева детайлно запозна присъстващите служители на общинска администрация, общински съветници, ръководството и служители на Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство – гр. Трявна с всички спечелени и реализирани проекти по национални и европейски програми през четирите си години на управление, проведени кампании, инициативи, културни и спортни събития, както и всички дейности, които са в процес на изпълнение и по които се чака одобрение за финансиране.

Кметът на Община Трявна благодари на целия екип на общинска администрация за съвместната работа и положения труд през настоящия мандат, на Общински съвет Трявна, както и на своето семейство за подкрепата и опората! Г-жа Силвия Кръстева завърши с думите: „Обичам Ви! Трявна! Най-красивият град в България! Моят дом!“.

С целия отчет за управление на мандат 2019-2023 година на г-жа Силвия Кръстева може да се запознаете в приложения документ ТУК.