ОБЛАСТНА УПРАВА И ОБЩИНА ТРЯВНА С ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ТЕЛЕФОННИТЕ ИЗМАМИ

февруари 20, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

ИНИЦИАТИВАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ТОЗИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 09:30 ЧАСА В МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ЗАЛА „ДРЪЗНОВЕНИЕ“ В ТРЯВНА И Е НАСОЧЕНА КЪМ ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНАТА 

По инициатива на Областна управа Габрово и със съдействието на Община Трявна на 22 февруари 2024 г., /четвъртък/, в Многофункционална зала „Дръзновение“ в сградата на НЧ „Пенчо Славейков 1871“-гр. Трявна ще се проведе информационна кампания срещу телефонни измами. Срещата ще започне в 09:30 ч. и на нея са поканени възрастни хора от всички пенсионерски клубове на територията на общината.

На беседата ще присъстват представители на МВР, „Пожарна безопасност и защита на населението“, Социални услуги и Национална здравноосигурителна каса, които ще запознаят присъстващите как да не стават жертва на този вид престъпление.

„Благодарим на Областна управа Габрово за тази инициатива и смятаме, че тя ще бъде изключително полезна за възрастните хора, защото е факт, че ежедневно ставаме свидетели на измамени такива и превенцията в случая е от осъществено значение“, сподели заместник-кметът на Община Трявна.

По време на срещата възрастните хора ще бъдат осведомени още как да се предпазят от пожари през зимните месеци и продължаващото използване на отоплителни електроуреди в момента, както и възможности за допълнително подпомагане по различни социални програми.

Очакваме Ви!

Изображение: Actualno.com