ОБЩИНА ТРЯВНА ОБЯВЯВА ДЕТСКИ КОНКУРС ЗА ПАТРИОТИЧЕН ВИДЕОРЕЦИТАЛ „БЪЛГАРИЯ – МАЙКА НА ГЕРОИ“

февруари 23, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

ИНИЦИАТИВАТА Е ТРАДИЦИОННА И СЕ ОРГАНИЗИРА ВСЯКА ГОДИНА ПО СЛУЧАЙ 3 МАРТ – НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ 

3 март наближава, а с него и отбелязването на 146-та годишнина от Освобождението на България! И тази година, ние, от Община Трявна приканваме всички малки и пораснали деца да се включат в традиционната ни инициатива с конкурсен характер – „България – майка на герои“.

Патриотичният видеорецитал ще търси най-добрите сред най-добрите изразителни и патосни изпълнения. В конкурса могат да участват деца и ученици, на възраст от 6 до 18 години, живеещи на територията на Община Трявна.

Изпълненията трябва да бъдат индивидуални, като не се допускат групови такива. Всеки участник може да се включи с рецитиране на едно патриотично стихотворение.

Задължително видеото трябва да бъде заснето пейзажно/хоризонтално ориентирано (Landscape). 

Записите може да изпращате до 29 февруари 2024 г. /четвъртък/ включително на имейл адрес: yuliyana.tsaneva@tryavna.bg за конкурса „България – майка на герои“.

Всички събрани изпълнения ще бъдат излъчени навръх 3 март на двете ни официални FB страници – „Община Трявна“ и „Денчо Минев – Кмет на Община Трявна“, както и на информационното табло на площада до НЧ „Пенчо Славейков 1871“ – гр. Трявна.

Задължително към всеки видеорецитал трябва да бъде изпратена и Декларация за информирано съгласие от страна на родител, настойник или попечител с разрешение за участие на детето в конкурса и излъчване на патриотичния видеорецитал на посочените места от страна на Община Трявна.

Изпратен запис без придружена Декларация за информирано съгласие няма да бъде съответно излъчен.

Декларация за информирано съгласие може да изтеглите оттук:

ДЕКЛАРАЦИЯ

Участниците ще бъдат наградени от кметът на Община Трявна г-н Денчо Минев, като допълнително ще се свържем с всички за уточняване на дата, място и час.

*Следете официалния ни сайт и официалните ни FB страници за цялостната програма по случай 146 години от Освобождението на България.