ОБЩИНА ТРЯВНА ОРГАНИЗИРА НАДПРЕВАРА ЗА НАЙ-ЗДРАВО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ

април 29, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

За втора поредна година Община Трявна организира надпревара за най-здраво великденско яйце навръх празникът на празниците – Великден – 05 май! Приканваме всички малки и пораснали малчугани да се включат в тазгодишната надпревара, която ще се проведе в парка зад НЧ „Пенчо Славейков 1871 – гр. Трявна.

В състезанието могат да участват деца и младежи до 18 години. Желаещите могат предварително да се записват на тел: 089 926 6227 – Росен Ралев /старши експерт „Култура, образование, спорт и здравеопазване“ при Община Трявна/ или на място на от 10:00 ч. до 11:00 ч.

Всеки участник трябва да носи великденско яйце, с което е решил да се бори. Първенецът ще бъде отличен от кмета на Община Трявна и ще грабне голямата награда – ваучер за спортни стоки на стойност 100 лв. Предвидени са още грамоти и награди за класиралите се на второ и трето място.

Забавната надпревара ще бъде водена от детски аниматор с много много веселие и допълнителни игри за всички присъстващи малчугани!

Събитието е част от празничната програма за Великден и Гергьовден на Община Трявна, с която може да се запознаете на нашия сайт и официалните ни FB страници – „Община Трявна“ и „Денчо Минев – Кмет на Община Трявна“.

Обещаваме Ви много положителни и зареждащи емоции, смях и забавление и Ви приканваме заедно да отпразнуваме най-светлият християнски празник Възкресение Христово!

Заповядайте!