ОБЩИНА ТРЯВНА СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА НА bTV „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

септември 12, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

МЕСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ЩЕ ПОДКРЕПИ ЕКО ИНИЦИАТИВАТА В НАВЕЧЕРИЕТО НА НЕЙНОТО ПРОВЕЖДАНЕ – НА 14 СЕПТЕМВРИ 2023 ГОД., /ЧЕТВЪРТЪК/ С НАБЕЛЯЗАНИ ЧЕТИРИ РАЙОНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНАТА

Община Трявна ще се включи в провеждането на небезизвестната еко кампания на bTV „Да изчистим България заедно“, която се реализира у нас вече повече от десет години. Тазгодишното издание на мащабната доброволческа инициатива ще премине под надслов „Готови сме!“ и ще обединени малки и големи от всички краища на страната на 16 септември 2023 год., /събота/.

Местната администрация в Трявна също ще подкрепи кампанията в навечерието на нейното провеждане, на 14 септември 2023 год., /четвъртък/. Планирани за почистване са четири района на територията на общината:

  1. Районът около чешма „Боряна“ по пътя за село Престой, Община Трявна;
  2. Районът около микроязовир „Трявна“, гр. Трявна;
  3. Районът около местен водоизточник „Чучура“, гр. Трявна;
  4. Районът около местен водоизточник „Козела“, гр. Трявна. 

Сборните пунктове са посочените райони за почистване! Начален час: 09:00 ч. Приканваме всички желаещи граждани, които имат възможност да се включат в кампанията и да подкрепят еко инициативата за по-чиста България!

Община Трявна ще осигури необходимите консумативи като ръкавици и чували за смет на всички включили се в почистващите дейности!

Очакваме Ви!

Снимка: bTV Media Group