ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТРЯВНА ИНИЦИИРА РАБОТНА СРЕЩА ПО ВЪПРОСА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНА ЗАЛА В ГРАДА

юли 8, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

Председателят на Общински съвет Трявна г-жа Златка Донева-Цанева заедно с общинските съветници г-н Марин Маринов и г-н Кристиян Генев съвместно с главния архитект на Община Трявна арх. Евгений Николов бяха на работно посещение в гр. Несебър през тази седмица. Поводът – новоизградената в морския град Многофункционална спортна зала „Арена Несебър“. Желание за провеждането на такава работна среща бе изразено от общинските съветници г-н Маринов и г-н Генев и инициирана от Председателя на ОбС – г-жа Златка Донева-Цанева.
Заедно с представител на Общинска администрация Несебър и домакинът на спортната зала бяха обсъдени основни въпроси, свързани с изграждането и функционирането на залата, начинът на отопление, подръжка, както и сумата, за която е изградена тя.

„Целта на срещата бе да придобием ясна представа от първо лице по важните въпроси при реализирането на спортната зала в Несебър, за да се избегнат евентуални грешки при изготвяне на адекватно задание от наша страна. Избрахме залата там, тъй като тя се доближава максимално до тази, която е необходима за нашия град“, сподели след работната среща общинския съветник г-н Кристиян Генев.