ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ 1 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДЕТЕТО

юни 1, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Мили деца, пораснали деца и още по-пораснали деца,

Днес е 1 юни – Международен ден на детето! Най-слънчевият, топъл и жизнерадостен празник на всички малки и големи малчугани! Радостна съм, че мога да отправя своите най-искрени поздравления по този повод и да Ви пожелая да бъдете преди всичко здрави, игриви и винаги любопитни към околния свят. Вие сте нашата най-голяма гордост и щастие в живота и Вие сте причината, която ни движи напред! Смисълът на любовта и семейството!

Мили деца,

Желая Ви едно безгрижно детство, изпълнено с много забава, игри и приключения. Нека усмивките никога да не слизат от личицата Ви и обичта винаги да изпълва сърцата Ви. Знайте, че най-голямата сила човек носи вътре в себе си и тя е тази, която му помага в предизвикателството, наречено живот!

Скъпи родители,

Този празник е един от най-специалните и за всички Вас! Вие сте тези, които възпитавате, учите и образовате Вашите деца! Вие сте техния пример и коректив и Вие сте хората, от които малчуганите получават най-голямата обич и подкрепа в живота. Помнете, че децата са най-голямото ни богатство и те са бъдещето на България! И знайте, че докато ги учим на най-доброто, те също ни учат как да живеем!

Пожелавам на всички малки и пораснали деца здраве, чистота в душите и приказен живот като едно вълшебно детство!

Честит празник!

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна