ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ

декември 3, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ОТ КЛУБ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ „ПЕНЧО СЛАВЕЙКОВ“ – ГР. ТРЯВНА,
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Приемете моите най-сърдечни пожелания по случай 3 декември – Международен ден на хората с увреждания! За мен е чест и привилегия да използвам този повод и да отправя своите дълбоки уважения към всички Вас! Искрено изразявам преклонението си към Вашите воля, сила на духа и вътрешен кураж, които сте запазили в преодоляването на различни ежедневни трудности и изпитания, които могат да бъдат само пример за един достоен живот!

Позволявам си да се обърна към Вас с приятели, защото преди всичко сме хора и трябва да си помагаме! Уверявам Ви, че в мое лице и в това на екипа зад мен, Вие ще откриете едни истински приятели, които винаги са готови да протегнат ръка, да поговорят с Вас и да изслушат проблемите Ви! Готови сме да бъдем онази подкрепа, която не сте получавали досега и да работим в изграждането на максимално достъпна архитектурна среда, която да допринесе за още по-пълноценното качество на живот на всички Вас, дами и господа от Клуб на хората с увреждания „Пенчо Славейков“ – гр. Трявна и на всички наши гости, които тепърва Трявна и Плачковци ще посреща!

Днес използвам възможността да изкажа и своята искрена благодарност към архитект Константин Брънеков и г-жа Мария Пенева, които винаги са съпричастни към проблемите на хората в неравностойно положение и никога не остават безучастни!  Заедно с Агенцията за хора с увреждания и културните дейци от Специализиран музей за резбарско и зографско изкуство – гр. Трявна, те вече доказаха, че начини и решения винаги има и изградиха достъпна среда за хората с увреждания до експозициите на втория етаж в музейния обект.

Пожелавам на Вас и Вашите семейства светло посрещане на предстоящите Коледно-новогодишни празници, домовете и душите Ви да бъдат изпълнени със здраве, обич и топлина и не забравяйте, че доброто е навсякъде около нас!

Честит празник!

С уважение,

ДЕНЧО МИНЕВ
Кмет на Община Трявна