ПРИКАНВАМЕ ВСИЧКИ МЕСТНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ С ПОДАРЪЦИ В КОЛЕДНАТА КАМПАНИЯ НА НСОРБ

юни 25, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

Всяка година, в духа на Коледа, Националното сдружение на общините в Република България изготвя и изпраща институционални подаръци до всички централни институции, партньори от бизнеса, неправителствения сектор и дипломатическия корпус. Тази година кампанията ще се проведе под надслов „От нашите общини, за Вашите празници!“, в която Община Трявна също ще вземе участие.

В тази връзка отправяме покана към всички местни таланти и производители да разгърнат своя потенциал и да покажат най-доброто от себе си, чрез своите продукти и стока, участвайки в коледната кампания. По този начин ще се допринесе още повече за популяризиране на възрожденския ни край пред широкия кръг от партньори на Сдружението.

„Нашето предложение е в рамките на бюджета, с който разполагаме, да включим продукти от Вашите предприятия и местни производители, които ще обогатят кампанията ни и ще подчертаят уникалността и характерните черти на Вашата община.

Целта на тази инициатива е да представим разнообразни продукти от различни общини пред нашите дългогодишни партньорски организации. Ние искаме те самите да се уверят в безкомпромисното качество на представените изделия. Всеки продукт ще бъде описан в кратка брошура, която ще предостави информация за неговите особености, производител и координати за контакт“, споделят от Националното сдружение на общините в Република България.

Ще се радваме да се включете в кампанията, като споделите с нас Вашите продукти или продукт с кратка информация за тях в срок до 12:00 ч. на 28 юни 2024 г. на имейл адрес: rosen.ralev@tryavna.bg.