РЕМОНТИРАНИ СА ОГРАДАТА, ДЪРВЕНИТЕ СЪОРЪЖЕНИЯ И БЕСЕДКИТЕ НА ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА В ПАРКА ДО ЧИТАЛИЩЕТО В ТРЯВНА

юли 5, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

Една от най-посещаваните детски площадки в централната градска част на Трявна е изцяло ремонтирана и обновена. Това стана ясно след показани снимки преди/след и предприети действия от страна на ръководството на Община Трявна по този въпрос.

„Оградата бе в изключително окаяно състояние, с изгнили и съборени дъски, които създаваха потенциална опасност за децата, играещи там. Възстановихме счупените дървени части на детските съоръжения, както и на дървените беседки за отдих там, които бяха с изпочупени покриви и подови настилки. Направихме организация, осигурихме материали и днес площадката придоби съвсем различен естетически и най-вече сигурен вид“, коментира кметът на Община Трявна г-н Денчо Минев във връзка с извършения ремонт на детската площадка до НЧ „Пенчо Славейков 1871“ в Трявна.

Община Трявна призовава за по-голяма отговорност и опазване на детските площадки без вандалски прояви, за да бъдат те едни чисти и приветливи места за почивка и игра на всички деца и семейства! Благодарим Ви!