ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-КРАСИВА ВЪНШНА КОЛЕДНА УКРАСА

декември 8, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

ОБЩИНА ТРЯВНА И ТАЗИ ГОДИНА ЩЕ ОТЛИЧИ НАЙ-КРАСИВО УКРАСЕНИТЕ ЖИЛИЩНИ И ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ 

„Приказна Коледа в Трявна“ 2023! Традиционният празничен конкурс на Община Трявна и тази година търси най-красивата външна коледна украса на жилищни домове и обществени сгради.

В конкурса могат да участват всички граждани и институции на територията на Община Трявна в обявените две категории – най-красива коледна украса на жилищна сграда и най-красива коледна украса на обществена сграда. Снимки на украсените обекти може да изпращате на официалния имейл адрес на Община Трявна – tryavna@tryavna.bg за конкурса „Приказна Коледа в Трявна“ 2023.

Задължително трябва да бъдат посочени административния адрес на обекта, име и фамилия на собственика/наемателя/ползвателя и телефон за връзка. Предложенията могат да бъдат изпращани до 18 декември 2023 г. включително.

След приключване на конкурса, експертна комисия от Община Трявна ще обходи всички жилищни и обществени сгради, чиито собственици или наематели са заявили участие, за да провери на място дали празничната украса отговаря в действителност на изпратените фотоси.

Победителите в конкурса „Приказна Коледа в Трявна“ ще бъдат отличени с награди и грамоти от кметът на Община Трявна г-н Денчо Минев, като допълнително ще Ви информираме за дата и час на награждаването.

Снимките на всички участници ще бъдат качени на официалния сaйт – www.tryavna.bg и на двете официални FB страници – „Община Трявна“ и „Денчо Минев – Кмет на Община Трявна“.

Очакваме Вашите предложения!