ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ЛУДАТА НАДПРЕВАРА ПО СКАНИРАНЕ НА БАРКОДОВЕ НА „ЕКО ПАРТНЪРС БЪЛГАРИЯ“

юли 20, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

„Еко Партнърс“ представя изцяло обновеното си и напълно безплатно мобилно приложение с кампания с награди

С изцяло обновена версия на мобилното си приложение Eco Partners App „Еко Партнърс България“ стартира новата си кампания за сканиране на баркодове.

След успешната миналогодишна кампания, при която фокусът бяха пластмасовите бутилки, тази година „Еко Партнърс“ ще раздава редица награди за добавена информация за баркодове от стъклени бутилки в Eco Partners App.

Играта ще се проведе в периода 15 юли – 14 август 2023 г., като право на участие ще има всеки, който добави информация за баркодове от стъклени бутилки с обем до 1500 мл и стъклени буркани с обем до 800 мл. Приложението допуска добавяне на баркодове на опаковани продукти и стоки, както и предлагане на промяна в информацията на съществуващи такива, като информацията, върху която ще се акцентира, е теглото на празните стъклени опаковки.

За да участвате в кампанията, е необходимо да изтеглите Приложението Eco Partners App, което е  напълно безплатно за мобилни устройства с операционни системи Android и iOS. Може да бъде  свалено от Google Play и App Store.

Важно е да се отбележи, че потребителите, които са изтеглили Eco Partners App преди началото на кампанията, следва да актуализират мобилното приложение до най-новата му версия, която е по-красива, по-функционална и по-богата на информация.

Наградите са осигурени от партньорите на „Еко Партнърс“ Ozone.bg, ЗОРА и Нечовешки магазини Стефанов, а стойността им зависи от достигнатото ниво.

Проектът Eco Partners App, който организацията разработи през есента на 2021 г., бе създаден, за да запълни липсите по отношение на информираност и разбиране за разделното събиране на отпадъци от опаковки, като едновременно с това го модернизира, дигитализира и прави процеса по-лесен и увлекателен.

Приложението дава информация за различните видове опаковки и за това как и къде е правилно те да бъдат изхвърлени. Освен това в приложението потребителят може да види на карта всички жълти и зелени контейнери за разделно събиране на отпадъци от опаковки в общините, които „Еко Партнърс“ обслужва и да намери най-близките до него такива. С Eco Partners App в джоба си всеки потребител разполага с информация за правилно разделно събиране на отпадъците. В приложението можете също бързо и лесно да подавате сигнали, свързани с контейнерите на компанията.

Основните функции на приложението Eco Partners App са:

  • Сканиране – при сканиране на баркода върху която и да е опаковка в приложението се получава информация относно материала на дадената опаковка и дали тя да бъде изхвърлена в някой от цветните контейнери на „Еко Партнърс“ – ако това е възможно, в кой точно.
  • Локализиране – за да е от още по-голяма полза за потребителите си, приложението си служи с локацията на устройството, от което се използва, изчислявайки разстоянието до най-близкия контейнер на „Еко Партнърс“. В допълнение към това, съвсем улеснено е и подаването на сигнали за контейнерите на компанията.
  • Правила – повишената информираност стои в основата на приложението. Именно затова за всеки потребител са достъпни кратък образователен гайд, който да напомня какво може и не може да се изхвърля в цветните контейнери, какви стъпки да бъдат изпълнени преди изхвърляне на дадената опаковка и къде, както и чисто нов интерактивен образователен модул.

Играта е толкова завладяваща, а наградите са толкова изкушаващи, че ще искате да добавяте още и още информация за баркодове.

Участието в играта ще допринесе за развитието на този инструмент за по-чиста околна среда, с който на всеки ще бъде лесно и приятно да си служи. Бъдете еко партньори.

Вижте пълните правила на кампанията и всички награди, които можете да спечелите ТУК.