Жасмина Лазарова е новият заместник-кмет на Община Трявна

ноември 15, 2023
Автор: Веселин Михов

image

От 15 ноември Жасмина Лазарова встъпва в длъжност заместник-кмет на Община Трявна. Тя се присъединява към екипа на кмета на Трявна Денчо Минев със своята експертиза и дългогодишен мениджърски опит.

Жасмина Лазарова е родена на 08.04.1985 г. Притежава магистърска степен „Инженер по транспорта“, специалност Технология и управление на транспорта от ВТУ „Тодор Каблешков“, гр. София. Завършва и второ висше образование с магистърска степен „Икономист – счетоводител“ по специалността „Счетоводство и контрол“ от ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Жасмина Лазарова е заемала длъжността инспектор железопътен транспорт на железопътните гари в района на Регионален център — Горна Оряховица. Преди това работи като началник на железопътните гари в Трявна, Плачковци, Дряново и Соколово и като ръководител движение в ДП „НКЖИ“. Лазарова е част от местното ръководство на ГЕРБ в Трявна.

„Приех с отговорност предизвикателството да застана рамо до рамо с Денчо Минев в управлението на общината, защото Трявна и Плачковци са моят дом. Дом, в който създадох семейство, приятели и колеги и вярвам, че нашият дом може да изглежда още по-добре, да предложи повече както на местните, така и на гостите на общината. Обещавам да работя усърдно с цялото си сърце и душа, с грижа към тревненци и плачковчани. Вярвам, че с труд и добра дисциплина се постигат най-добрите резултати.“, коментира Жасмина Лазарова.