КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА УВАЖИ ДАМИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ И ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА

март 8, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Пролетни лалета, много искрени усмивки и положителни емоции! Така изглеждаше днешния 8-ми март в социалните и детски заведения в Община Трявна. И тази година, Международния ден на жената и Ден на майката бе повод кметът на Община Трявна отново да поднесе своите уважения и признателност към нежната част от потребители и служители и да ги поздрави по случай празника.

Г-жа Силвия Кръстева зарадва дамите от ДГ „Калина“ – гр. Трявна, ДГ „Светлина“ – гр. Трявна и ДГ „Осми март“ – гр. Плачковци с красиво опаковани пролетни лалета и пожелания за много здраве, обич и щастие в сърцата! Кметът на Община Трявна също бе зарадван с цветя и ръчно изработени детски картички по случай празника на жената.

Уважение по случай 8-ми март получиха и нежните представители на Социалното предприятие за социални услуги в Трявна, както и служители и потребители на Социалните услуги в общността. Дамите си пожелаха да бъдат все така красиви, вдъхновени и да радват всички около тях.

Цвете за Деня на жената, кметът на Община Трявна поднесе лично и на възрастните потребители от Семеен дом „Сребърно гнездо“ в кв. Божковци и Дом за стари хора – гр. Трявна. Трогнати от жеста, възрастните дами искрено благодариха на г-жа Силвия Кръстева за проявеното уважение и й пожелаха на свой ред да бъде здрава, щастлива и много успешна!