ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА – 8 МАРТ

март 8, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Скъпи дами,
Мили майки,

За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя по случай един от най-красивите и нежни женски празници – 8 март! Международен ден на жената и Ден на майката! Честити да сме!

Днес е чудесен повод, всички ние, отново да засвидетелстваме уважението и признателността към нашите майки и любими жени! Да им предадем силни положителни емоции и да покажем, че са специални 365 дни в годината! Да ги обичаме и да ги ценим!

И не случайно, празнуваме 8-ми март в началото на пролетта, когато всичко около нас разцъфва, животът се пробужда и красотата отново засиява в пълния си блясък. Блестете и цъфтете, мили дами! Черпете вдъхновение от живота и знайте, че Вашите любов, сили и грижовност се оценяват! Защото ние сме красивата и нежна половина на този свят! 

Нека на днешния Международен ден на жената се преклоним и отдадем уважение пред женския дух и воля за живот, защото само една майка знае истински да обича, да закриля и да пази своето семейство! И да благодарим!

Уважаеми дами,

Пожелавам Ви никога да не спирате да правите света по-добър и по-красив и да вървите смело и уверено по този нелек път, който животът е отредил на една жена.

Бъдете здрави и на добър час!

С уважение,

Силвия Кръстева
Кмет на Община Трявна