ОБЩИНА ТРЯВНА СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ВИДЕО СТЕНА И ОЗВУЧИТЕЛНА СИСТЕМА

октомври 17, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

НОВАТА СВЕТОДИОДНА ВИДЕО СТЕНА В КОМПЛЕКТ С ОЗВУЧИТЕЛНАТА СИСТЕМА ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКОТО НАСЛЕДСТВО НА ОБЩИНА ТРЯВНА И РЕГИОНА 

Община Трявна спечели пореден нов проект, с който ще допринесе още повече за балансираното и устойчиво развитие на местното население, както и за културният просперитет на възрожденския ни град.

Одобреният проект е за закупуване на нова светодиодна видео стена в комплект с управление, софтуер, транспортни кейсове и мобилна озвучителна система, чрез които ще се представя и опознава културно-историческото наследство на Община Трявна и региона. Припомняме, че местната власт кандидатства за финансиране в началото на 2022 година, а към днешна дата административният договор вече официално е подписан с Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция.

Одобрената безвъзмездна финансова помощ е по Мярка 7.5 „Инвестиции за публично ползване в инфраструктурата за отдих, туристическа инфраструктура“ от Стратегия за водено от общностите местно развитие на МИГ „Дряново – Трявна – в сърцето на Балкана“ по Програма за развитие на селските райони 2014-2020 год.

Стойността на проекта е 69 996.00 лв. без ДДС.

Проектът предвижда доставка на пълноцветен външен водоустойчив LED екран, състоящ се от 28 кабинета с размери 640/640 мм., управляваща система, софтуер, окабеляване и транспортни кейсове, както и всички необходими аксесоари за окачване на дисплея на правилното му място.

По проекта се предвижда още доставка на мобилна озвучителна система, която включва:

– 2 комплекта активно двулентово озвучително тяло-топ – 15″;

– 2 комплекта активно озвучително тяло – бас 18″;

– 2 комплекта мониторна активна тонколона 12″;

– 2 броя метална регулируема стойка за тонколона между топ и бас;

– Смесителен пулт;

– Твърд кейс за транспортиране;

– 2 броя безжичен микрофон UHF- ръчен;

– 2 броя триподна стойка за микрофон с чупещо се рамо – метална;

– Кабели и конектори за повързване на системата-комплект.

Срокът за изпълнение на дейностите по проекта е 30.06.2025 год.