ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА НА ОБЩИНА ТРЯВНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА ГРАДА

юни 21, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
СКЪПИ ТРЕВНЕНЦИ,

В неделя отбелязваме Петдесетница или рождения момент на християнската църква! Един от ярките и стабилни символи на вярата, който ни е съхранил като общност във времена на възходи и падения! Вярвам, че няма случайни неща! Петдесетница е и нашият празник! На Трявна – нашият мил роден край, който всеки един от нас носи в сърцето си с любов, обич и закрила! И вяра! За по-добро утре и по-светли бъднини!

От името на Общинска администрация Трявна и от свое име Ви поднасям най-искрени и сърдечни поздрави по случай Празника на града. Град с история, водещ началото си от далечната 1565 година, изграден върху земи с вековно минало и гледащ смело напред към бъдещето!

Знам, че за нас е чест да се наричаме тревненци и гордо да предаваме достолепната ни история на децата ни, на гостите ни, на България и на света. Отговорността, която нося пред всички Вас е голяма и Ви благодаря, че заедно продължаваме да пишем тази история.

Вие сте хората, които ревностно пазят града ни и за които ние работим и ще продължаваме да работим! Нека се уповаваме на непреходни ценности като доброта, човещина, милосърдие и любов. Нека бъдем успешни в делата си и верни на принципите си, така както нашите предци, благодарение на които днес Трявна съществува!

Още веднъж Ви благодаря за будността, инициативността и всички Ваши усилия населените места в община Трявна да бъдат по-красиви, по-чисти, по-подредени и по-приветливи! Градът ни е жив и богат с хора като Вас!

Бъдете живи и здрави и честит празник!

С уважение,

ДЕНЧО МИНЕВ
Кмет на Община Трявна