В ИСТИНСКИ ПРАЗНИК СЕ ПРЕВЪРНА „TRYAVNA CHAMPIONSHIP“ 2023, КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА НАГРАДИ НАЙ-ДОБРИТЕ ФУТБОЛНИ НАДЕЖДИ

август 30, 2023
Автор: Юлияна Цанева

image

Г-ЖА СИЛВИЯ КРЪСТЕВА РАЗДАДЕ СТАТУЕТКИ, КУПИ И МЕДАЛИ НА МЛАДИТЕ ФУТБОЛНИ НАДЕЖДИ СЪВМЕСТНО С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОС НА БФС – ГАБРОВО И ГЛАВНИТЕ ОРГАНИЗАТОРИ НА „TRYAVNA CHAMPIONSHIP“ Г-Н НИКОЛАЙ БАБУРОВ И Г-Н ПЛАМЕН ОБРЕШКОВ 

Петото издание на Международния футболен фестивал за деца „Tryavna Championship“ 2023, тази година, се превърна в истински празник за младите футболни надежди, техните семейства и организатори на спорното събитие. Мероприятието се проведе от 23 до 27 август 2023 год. на терените с естествена и изкуствена тревна настилка, с които разполагат изключително модерните спортни комплекси в Трявна и Плачковци.

„Това бяха уникални четири дни, в които се включиха над 45 отбора, имаше много борба и себеотдаване, много сълзи от радост и много усмивки по детските лица, родиха се нови приятелства, нови шампиони и най-важното – всички се насладихме на един ИСТИНСКИ ДЕТСКИ ФУТБОЛ.“, споделят своите впечатления главните организатори на Международния футболен фестивал за деца „Tryavna Championship“ г-н Николай Бабуров и г-н Пламен Обрешков.

Фестивалът се провежда с подкрепата на Община Трявна и под патронажа на кмета г-жа Силвия Кръстева. И тази година, ръководителят на местната власт получи честта да раздаде златните купи, медали и статуетки на най-добрите млади футболни надежди заедно с председателя на Областния съвет на БФС – Габрово г-н Георги Трендафилов и главните организатори на събитието.

Г-жа Силвия Кръстева поздрави малките футболисти и им пожела да бъдат здрави, да следват докрай своите мечти и да жънат още много бъдещи успехи в света на един от най-популярните и обичани спортове.

„За всяко дете, за всеки участник, бяха осигурени медали и на всеки отбор бяха връчени специални златни купи, имаше много подаръци и забавления за всички! С огромни благодарности към Българския Футболен Съюз за уникалната подкрепа и доверието! Също така безкрайно благoдарим за страхотните подаръци за децата на ОРБИКО БЪЛГАРИЯ, безкрайно благoдарим на Спа-Комплекс ЧУКАРА, на „Аз Ям“, на Фондация „Звезди под звездите“, на „Боряна Груп“ и всички фирми, организации и приятели, които подпомогнаха този страхотен детски футболен празник. Огромни благодарности към Община Трявна и обществеността на града, за уникалните условия, за съдействието и за подкрепата на тази вълшебна детска футболна приказка „TRYAVNA CHAMPIONSHIP“.“, допълват още главните организатори на събитието.

Ето и пълният списък на всички наградени индивидуални участници, както и отбори в отделните възрастови групи:

Награди – „TRYAVNA CHAMPIONSHIP“ 2023

Община Трявна още веднъж поздравява малките футболни надежди, техните треньори и семейства и благодари на всички за добрата игра, успехите и любовта към футбола, които демонстрираха по време на фестивала в Трявна и Плачковци.

Снимки: „Tryavna Championship“