ВЪПРОСЪТ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНА ЗАЛА В ТРЯВНА БЕ ПОСТАВЕН НА СЪВМЕСТНА СРЕЩА СЪС СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА

април 30, 2024
Автор: Юлияна Цанева

image

На 30 април 2024 г. в Министерството на младежта и спорта, кметът на Община Трявна проведе съвместна среща със служебния министър Георги Глушков и местните спортни деятели Кристиян Генев от СКЛА „ХАММЕР-ХВ-ТРЯВНА“ и Добринка Манева от Баскетболен клуб „Зограф“ – Трявна.

На срещата бяха обсъдени главните приоритети за изграждане на дългоочакваната спортна зала в Трявна и прилежащи към нея спортни общежития, както и възможностите за развитие на спортен туризъм, задълбочена работа с федерации и клубове от страната и стимулиране на треньорския състав.

„Вярвам, че това е правилният път към реализиране на поставените цели и стъпка по стъпка следваме тяхното постигане в полза на нашите деца и развитието на спорта в Трявна. Заедно трябва да се справим с решаването на един проблем с липсата на обособена спортна зала и условия за целогодишна подготовка на спортуващите, който не търпи повече отлагане във времето“, сподели г-н Денчо Минев след срещата.